Euw, fan va äckligt

Heey, tänkte berätta vad som hände inatt. har verkligen inte sovit ett piss tror jag ;S

Asså, ni skulle bara veta den där känslan. Det var så obehagligt.
De här hände någongång innan 05.45 inatt. eller var det bara en dröm?
Jag ligger i extra sängen, som står i mitt rum för att Denice sovit hos mig.
Då hör jag Tiger, våran katt, jama som fan. gick upp ur sängen för att se vad de var för något. Hon brukar lixom inte jama sådär mycke eller på de sättet över huvud taget. Det var nå annorlunda med Mjaow-ljuden. Då gick jag ut till henne i vardagsrummet i mörkret. Jag såg ju att hon satt där, men inte var felet var. Då tänder jag lampan i taket och ser genast att hon har fångat en liten mus. Jag tänker bara 'men gu va äckligt, va du tvungen att ta in den, Tiger ?'
Men då mådde jag inte så illa, det var ingen fara. Ingen fara alls. Men sen kände jag den där lukten, ew. Då gick jag till köket, tände lampan där inne. Jag öppnade dörren för att  jag ville ju att hon skulle ta ut musen här ifrån. dom bara.Jag gav henne beröm, för det är ju vad man ska göra. Det är ju bra att hon fångar dom, lite äcklig när hon tar in  Men hon gick ju inte ut såklart. Då mådde jag bra, stängde dörren. men sen kom den där lukten igen och jag öppnade dörren igen för att få lite frisk luft. Då börjar illamåendet. Mina ögon blir allderles konstiga, jag ser suddigt. Och tillslut, så ser jag ingenting. bara svart. Det var så äckligt, för jag visste ju att det var tänt överallt. Men mina ögon fungerade lixom inte. Jag blev svag i benen, och jag kände att jag var hur nära somhällst på att svimma.
Men jag gav inte upp, jag vinglade i väg i "mörkret". fast det egentligen inte var mörkt, men jag kunde ju inte se nått. Jag hade ingen aning om vart jag var. Jag bara gick år de håll jag trodde soffan låg åt. "Soffan, jag lägger mig i den" tänkte jag nog. Men jag gick in i precis allt, hade ner massa saker och jag lät jätte mycket. Jag var rädd för att jag skulle väcka någon, men samtidigt så ville jag att någon skulle vakna. Så att jag kunde få hjälp. Det bara snurrade och jag kunde lagt mig ner vart som hellst för att svimma. Men jag bara gick vidare. När jag trodde att jag var på rätt väg, så går det inte att gå längre helt plötsligt. Det var typ en vägg eller nånting, jag vet inte för jag såg ju inget. Så jag kunde inte gå åt de håll som jag trodde att jag skulle åt, och jag fick fan välja ett random håll och hoppas på att det var ditåt soffan var. Jag visste inte alls som jag var på rätt väg. Jag hade ner mer grejer, och slog i massa. vad det nu än var för något.
Helt plötsligt går jag in i någon som känns precis som armstödet på soffan, fast från andra hållet än vad jag trodde att jag gick mot. Jag lägger mig i den, och inser genast att det var fotöljen. Så jag går vidare till soffan  som ska stå precis brevid. Jag hittar den och lägger mig ner. Då börjar jag se någonting, massa konstiga färger. Det var inge normalt, inte så jag brukar se. Ett tag så trodde jag fan att jag hade blivit av med synen, eller till och med skulle dö. Iaf så såg jag i färgerna lila, beght, grönt och typ gulbrunt. As wierd. Och då börjar de där ljudet. Ett ljud som jag förstod att de bara var jag som hörde. Ett ljud av ett flygplan som precis hade startat, åkt ut på startbanan och när som hellst skulle lyfta. Jag låg där i soffan och bara väntade på att det skulle lyfta.
Ni som har flygit en del, som jag, känner säkert igen ljudet. När planet startar, har åkt ut på startbanan och är redo för att börja flygturen. Då hör man de där ljudet, de där ljudet som inte är nå speciellt fint direkt, utan mest irriterande. Det är ljudet som hörs när du väntar på att planet ska lämna marken. När du åker sådär bakåt i stolen. Precis innan planet lämnar marken, det är då ljudet låter som mest. Och när planet lämnat market blir ljudet lättare, lägre och inte alls lika irriterande. De ljudet hörde jag i mina öron, så högt men ändå så lågt. Jag bara väntade på att ljudet skulle bli lägre, behagligare. Men planet lyfte ju aldrig. Ljudet blev bara högre, snabbare och mer irriterande. Ett tag trodde jag att mina öron skulle gå sönder.
Men tillslut blev det bättre, lite i alla fall. Då ville jag bara somna in och vakna när allt var bra igen. Men då reser jag mig upp, jag ser bättre. Nästan normalt, fast suddigt. Och jag mår illa och vinglar lite. Det är ju ljust,  lamporna som jag tänt har vart tända hela tiden. Jag går mot köket, låser dörren, ingnorerar Tiger, släcker lamporna och går iväg mot mitt rum. Jag lägger mig ner i min säng, inte extra sängen den här gången. Jag tar två täcken också, det som ligger i min säng och det som ligger i extra sängen. Jag lägger mig ner och börjar skriva vad jag precis har vart med om. Jag skriver in det på mobilen, i sms. Sen försöker jag somna, men det går inte. Jag ligger där i ungefär 2 timmar. Jag sätter på musik på mobilen, för jag vet att jag har lättare att somna till de. Jag sätter i högtalarna i mobilen, för att få bättre ljud. Tillslut börjar det bli ljust, och jag hör hur mamma har vaknat och gått upp för dagen. Hon skulle ju till jobbet. Sedan hör jag henne säga, 'Men usch, va äckligt. Tiger har  tagit in en råtta'. Det är en mus tänker jag tyst för mig själv. Efter det somade jag nog nångång, medan musiken spelades om och om på min mobil.
På morgonen, eller på dagen när jag vaknar så är min mobil avstängd pga dåligt batteri. Och jag mådde väl helt okej. Jag kollade där jag visste att de hade legat saker på golvet inatt, för att jag hade haft ner dom när jag inte såg något. Men dom låg inte kvar där, hade mamma kanske plockat upp dom?

Vad tror du? Har det här hänt mig påriktigt inatt, eller var det bara något jag drömde?


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0