plugga plugga, plugga

Men nu tänkte jag skriva ett lite inlägg (:

Måste bara säga att det är jäävligt fitt kallt ute ! ursäkta språket ^^ men jag säger ju bara sanningen?

Jag tänker nog bjuda på lite bilder och dagens händelse.


Jaha, såhär såg kemilektionen ut idag ^^,





När jag satt på bussen påväg från hallsta till tulka, så stannar bussen för att Julia ska på. och sen när den ska köra vidare så kommer den inte där ifrån. hehe ^^, så jag och Julia går av bussen och går in och värmer oss, men sen när vi skulle ut till bussen igen så hade den redan kommit ivär igen, woops ^^. Men det som var ännu klumpigare var väl att vi missade nästa buss oxå xD så vi fick ta en som gick en och en halv timme senare, gissa om det var kallt när man stog och väntade på bussen. Inte för att vi väntade ute så länge men ^^,

k bry.

Nu bara mååste jag plugga som faan !!


random bild.

Jag måste bara medela att jag lever ^^,
och att jag precis kommit in från snöstormen, så jag fryser som faan !

nu blire mys framför Tv'n


Snö

tjaao, I'm back !

Jag tänkte bara tipsa

japp, så är det.

Menmen, bjuds på lite bilder






Vi gillar att man verkligen ser att det snöar ute (Y'

Som ni ser, så hann det ju bli mörkt ute >< synd.

Ska ut till snön !

det är inte sant så mycket jag längtar till julen !
inte likt mig, men så är de i alla fall.

Idag så kanske vi tänkte baka pepparkakor, vilket ger en fruktansvärd påminnelse om julen ^^.

Men nu så ska jag ut och fota, kanske bjuder på nån bild sen.


ta mig här ifrån

Nä, nu ska jag lägga mig i soffan och mysa lite.. med mig själv !

kan ingen göra mig sällskap, eller ta med mig här ifrån ? vill inte vara hemma allderles ensam..


franska revolutionen, film !

Tjao bloggen.

Sitter på So lektionen och vi kollar på en film medan vissa har datorer ^^.
ledsen för den osociala veckan, men de bara blev så. har inte hunnit sitta vid datan helt enkelt.

puss, hörs !

Grattis på farsdag, pappa!

Grattis till min pappa på farsdag! Jag vet att alla tycker att sin pappa är bäst, bättre än alla andras pappor. Men nu är det så att min pappa är bäst! :)

Du är underbar pappa, Jag älskar dig!


Grattis på födelsedagen lille bror !

Grattis till lille bror som fyller 13 år idag ! :)

Även fast jag inte säger det ofta, så vet du att jag älskar dig Rasmus!




Grattis till alla som heter Emilia på namsdagen idag ! :D

Tjaao ^^!

först måste jag bara säga att jag har namsdag :D !
- skriver fler inlägg snart -

Jag har massa bilder att visa er ! here we go ;)














fler bilder kommer snart (:

00:50

Tjao, ledsen om jag skriver lite sent. Men bättre sent än aldrig, eller hur?


filmkväll med underbaraste!

Jaha ja. Heej !

Alla är glada eller ?

idag i skolan, ni kommer inte tro på de ni läser, men vi fick faktiskt godis i skolan idag ;o Av våran lärare lixom, utan anledning ;o dom som aldrig brukar vara så snälla. Jag skoja bara såklart, dom är ju alltid snälla (a''

Menmen, de är härligt att somna på lektioner, Svenskan, Kemi'n. duuktigt ^^, men är man trött så är man, hehe.


I helgen blir de plugga, på allt ! verkligen, har typ as mycke att plugga på ;o asså, små saker och skit >< ska träna till Höstshowen som är på onsdag klockan halv 5 för alla som vill kolla (: (förutom ni som går på norrsund som redan kommer få se den sista timmen på onsdag)
Juste, ska till kyrkan på söndag också. hehee, de är väl där man hänger.. eller ?

Men nu ska jag och Adelia kolla på några random filmer och kalla det för filmkväll :D fett mys.
Jag kanske borde sova, men va faan ? k-bry! (:


Jaja, jag ska sluta skriva^^. Godnatt då, eller nått.


- tyvärr så har jag ingen bild på nått, eftersom alla bilder tas med min kamera och jag inte kan sätta in bilder på Adelias data -

inte tid att blogga

Är hos Adelia, och var de igår också. Så hinner inte blogga, vi hörs.



- gammal bild på oss -

Vi ser det snöar

Jaha ja, snön har kommit. och de lär inte försvinna när man tänker på kylan. Buurr, det är ju uur härligt och mysigt med snö tycker jag! Men när det är såhär kallt så vill jag bara krypa ner vart som hellst för att det ska bli varmare. Snöstorm är inte det härligaste heller.

Menmen, det första jag gjorde när jag kom hem var ju att ta nått varmt att dricka och krypa ner i täcket framför Tv'n!

Vad tycker ni om snön? :)



bilder från förra vintern

Sorry

Jo, jag tänkte bara skriva att jag inte har tid att blogga just nu. Sorligt men sant.

Bjuder på lite svart-vitt.



Bild'R

Hellue !


Var ute för en stund sen och fotade frosten och så (: Men det var så kallt att jag var tvungen att ta en Cappuccino när jag kom in, Mumms.
Det har redan börja blivit mörkt ute fast de var ljust för en stund sedan.








Ah, de vart lite bilder ^^.

Juste ja, jag tänkte börja skrvia en önskelista 8) efter som att det inte är så jätte lång till jul ändå, Hehe.
Det kanske kommer upp en liten lista på några utan sakerna här, de får vi se.

Men Adelias ringde nyss, eller hon skrev ett sms och jag ringde henne för att svara på det. Jag har ju inga pengar på mobilen, hehe.^^
Så ikväll blir det hem till henne och sova där, mys. Dom kommer och hämtar mig också, för att dom är sååå snälla! Och när jag säger dom så menar jag förstås Adelia, Anna och Kurre! :)
Det blir väl att börja packa inför de då efter inlägget.

Hiimla sorligt att det är sista dagen på lovet, det kommer bli ett helvette att gå till skolan imorn igen. Nej, jag längtar inte.

Menmen, vi hörs sen då. Kyss !

Jag orkar inte, men jag måste

Jag sitter här och skriver på min fördjupning i So som egentligen skulle lämnats in innan lovet, men jag ska skicka en till Vigge (Våran SO-lärare) allderles strax.



efter det blir de att göra färdigt engelska-uppsattsen som ska redovisas nästa vecka, suck!

Jag måste bara säga att vintern är heelt onödig om det bara ska vara kallt utan snö! För om det är kallt så kan det lika gärna vara snö också !

Puss o heej.

byta design?

Heey där.

Jag vet att jag uppdaterar bloggen vääldigt lite. Men det är ju så att lilla datanörden, min lillebror, sitter typ 24/7 vid datan. ><

Idag iaf så tänke jag kanske leka med Adelia (: Vi har myycket att prata om !^^

Sen funderar jag på om jag ska byta design på min blogg, Vad tycker ni?
Jag tycker om den jag har, men en ny skulle inte vara helt fel heller.


Euw, fan va äckligt

Heey, tänkte berätta vad som hände inatt. har verkligen inte sovit ett piss tror jag ;S

Asså, ni skulle bara veta den där känslan. Det var så obehagligt.
De här hände någongång innan 05.45 inatt. eller var det bara en dröm?
Jag ligger i extra sängen, som står i mitt rum för att Denice sovit hos mig.
Då hör jag Tiger, våran katt, jama som fan. gick upp ur sängen för att se vad de var för något. Hon brukar lixom inte jama sådär mycke eller på de sättet över huvud taget. Det var nå annorlunda med Mjaow-ljuden. Då gick jag ut till henne i vardagsrummet i mörkret. Jag såg ju att hon satt där, men inte var felet var. Då tänder jag lampan i taket och ser genast att hon har fångat en liten mus. Jag tänker bara 'men gu va äckligt, va du tvungen att ta in den, Tiger ?'
Men då mådde jag inte så illa, det var ingen fara. Ingen fara alls. Men sen kände jag den där lukten, ew. Då gick jag till köket, tände lampan där inne. Jag öppnade dörren för att  jag ville ju att hon skulle ta ut musen här ifrån. dom bara.Jag gav henne beröm, för det är ju vad man ska göra. Det är ju bra att hon fångar dom, lite äcklig när hon tar in  Men hon gick ju inte ut såklart. Då mådde jag bra, stängde dörren. men sen kom den där lukten igen och jag öppnade dörren igen för att få lite frisk luft. Då börjar illamåendet. Mina ögon blir allderles konstiga, jag ser suddigt. Och tillslut, så ser jag ingenting. bara svart. Det var så äckligt, för jag visste ju att det var tänt överallt. Men mina ögon fungerade lixom inte. Jag blev svag i benen, och jag kände att jag var hur nära somhällst på att svimma.
Men jag gav inte upp, jag vinglade i väg i "mörkret". fast det egentligen inte var mörkt, men jag kunde ju inte se nått. Jag hade ingen aning om vart jag var. Jag bara gick år de håll jag trodde soffan låg åt. "Soffan, jag lägger mig i den" tänkte jag nog. Men jag gick in i precis allt, hade ner massa saker och jag lät jätte mycket. Jag var rädd för att jag skulle väcka någon, men samtidigt så ville jag att någon skulle vakna. Så att jag kunde få hjälp. Det bara snurrade och jag kunde lagt mig ner vart som hellst för att svimma. Men jag bara gick vidare. När jag trodde att jag var på rätt väg, så går det inte att gå längre helt plötsligt. Det var typ en vägg eller nånting, jag vet inte för jag såg ju inget. Så jag kunde inte gå åt de håll som jag trodde att jag skulle åt, och jag fick fan välja ett random håll och hoppas på att det var ditåt soffan var. Jag visste inte alls som jag var på rätt väg. Jag hade ner mer grejer, och slog i massa. vad det nu än var för något.
Helt plötsligt går jag in i någon som känns precis som armstödet på soffan, fast från andra hållet än vad jag trodde att jag gick mot. Jag lägger mig i den, och inser genast att det var fotöljen. Så jag går vidare till soffan  som ska stå precis brevid. Jag hittar den och lägger mig ner. Då börjar jag se någonting, massa konstiga färger. Det var inge normalt, inte så jag brukar se. Ett tag så trodde jag fan att jag hade blivit av med synen, eller till och med skulle dö. Iaf så såg jag i färgerna lila, beght, grönt och typ gulbrunt. As wierd. Och då börjar de där ljudet. Ett ljud som jag förstod att de bara var jag som hörde. Ett ljud av ett flygplan som precis hade startat, åkt ut på startbanan och när som hellst skulle lyfta. Jag låg där i soffan och bara väntade på att det skulle lyfta.
Ni som har flygit en del, som jag, känner säkert igen ljudet. När planet startar, har åkt ut på startbanan och är redo för att börja flygturen. Då hör man de där ljudet, de där ljudet som inte är nå speciellt fint direkt, utan mest irriterande. Det är ljudet som hörs när du väntar på att planet ska lämna marken. När du åker sådär bakåt i stolen. Precis innan planet lämnar marken, det är då ljudet låter som mest. Och när planet lämnat market blir ljudet lättare, lägre och inte alls lika irriterande. De ljudet hörde jag i mina öron, så högt men ändå så lågt. Jag bara väntade på att ljudet skulle bli lägre, behagligare. Men planet lyfte ju aldrig. Ljudet blev bara högre, snabbare och mer irriterande. Ett tag trodde jag att mina öron skulle gå sönder.
Men tillslut blev det bättre, lite i alla fall. Då ville jag bara somna in och vakna när allt var bra igen. Men då reser jag mig upp, jag ser bättre. Nästan normalt, fast suddigt. Och jag mår illa och vinglar lite. Det är ju ljust,  lamporna som jag tänt har vart tända hela tiden. Jag går mot köket, låser dörren, ingnorerar Tiger, släcker lamporna och går iväg mot mitt rum. Jag lägger mig ner i min säng, inte extra sängen den här gången. Jag tar två täcken också, det som ligger i min säng och det som ligger i extra sängen. Jag lägger mig ner och börjar skriva vad jag precis har vart med om. Jag skriver in det på mobilen, i sms. Sen försöker jag somna, men det går inte. Jag ligger där i ungefär 2 timmar. Jag sätter på musik på mobilen, för jag vet att jag har lättare att somna till de. Jag sätter i högtalarna i mobilen, för att få bättre ljud. Tillslut börjar det bli ljust, och jag hör hur mamma har vaknat och gått upp för dagen. Hon skulle ju till jobbet. Sedan hör jag henne säga, 'Men usch, va äckligt. Tiger har  tagit in en råtta'. Det är en mus tänker jag tyst för mig själv. Efter det somade jag nog nångång, medan musiken spelades om och om på min mobil.
På morgonen, eller på dagen när jag vaknar så är min mobil avstängd pga dåligt batteri. Och jag mådde väl helt okej. Jag kollade där jag visste att de hade legat saker på golvet inatt, för att jag hade haft ner dom när jag inte såg något. Men dom låg inte kvar där, hade mamma kanske plockat upp dom?

Vad tror du? Har det här hänt mig påriktigt inatt, eller var det bara något jag drömde?


dålig uppdatering

.. ledsen för de. Men jag har ju mina anledningar :)

- Denice har ju sovit här, och då har jag ju inte kunnat sitta vid datan för att vara social ^^.
- Sen så har jag ju designat killarnas blogg, vad snäll jag är som länkar :)
- Efter de har jag bara inte orkat ^^.

Menmen, tänkte bjuda på lite bilder och säga att det vart enormt kul att Denice ville komma hit till skogen !




Det gick väl bra å laga mat, om man ens kan kalla de det.
Sen så kollade vi på Vampire diaries ! 8) som gick på tv.
och efter de vare American pie :D jag bara äälskar dom filmerna !

Det är förjävligt vad lov alltid ska gå så fort, snart är de här också över ju !

Torsdagen på lovet

Ja'men Godmorgon! om man fortfarande kan säga de^^.

En god frukost är en god start på dagen


Idag så kommer Denice och gör mig sällskap här ute i skogen, hoppas jag :D

Vad ska ni göra idag?

jag funderar på att kolla på en film (:

Nån som har film förslag?


3 november.

Heej å Hallå ! (:

Jamen här är ju jag igen, Hehe.

dagen har varit slapp, men mysig. Har typ bara skrivit lite på engelska uppsatsen och lyssnat på musik typ.
Men jag tycker det låter ganska bra, Vad har ni gjort idag ?



Nu har jag hela kvällen kvar att ta tag i, vi får se vad som händer då! (:

Mys

Hellue !

Idag blir det nog bara mys hemma, framför Tv'n eller nått.


Smoothie !

Heey ! (:

Kom precis hem från Adelia.^^
Smoothies gjordes !





Bjuder på en liten söt bild på Adelia (:


På lovet blir det nog, leka med Denice m.f (: Myys !

Pussheej.

Nehääe, nej.

Det blev vara hemma på lovet ist, men det kan nog bli kul de me.^^

Nån som vill hitta på något i veckan?



Nu bär det av till trästa iaf (: Puss !

.. och den här bussen får jag inte missa !

kanske, kanske inte ?

Godmorgon ? ^^.

Det var ett tag sen jag vakna men.
de är fett härligt med loov !

På lovet blir det ner till Pappa då. Jag vet inte om båda syskonen ska med, men Rasmus ska iaf. Jag ska bara packa färdigt sen blir det åka buss in till mammas jobb i Norrtälje sen åker vi direkt till Arlanda. Önskar att jag kunde mobilblogga så ni kunde få läsa hur det går där^^.

Menmen, det är nog inte helt säkert att vi kan åka.. de var nå strul med passen och så. Men vi får se.

Jag bloggar ju igen sen när jag kommer dit.. om vi kommer dit. Puss o heej!



Ny header !

Ja men tjaa !

Som ni kanske har sett så har jag skaffat mig en ny header ^^.