Jävla bög

Ah, rubriken förklarar ungefär hur irriterad jag är just nu. Kom på att jag missat bussen till rockverksta'n så kommer typ en kvart förset, rätt viktig träning för vi ska ju spela på rock i parken den nionde. Men nu sitter jag iaf i bilen, och är framme så ska sluta skriva. Pusshej.

Ny design !

Hejhopp! Som ni kanske inte har missat är väl att jag har ny bloggdesign ? ;)
(inte designad av mig^^)
Men klockan är hur sent som helst, jag vet inte ens varför jag inte ligger och sover just nu... Det börjar fan bli lite ljust ute, haha! Men nej, nu är det dags att sova.
Väntar fortfarande på min efterlängtade kamera :(...
Men va fan, bjuder på en bild som togs för någon dag sen.
är liite stolt bara
för bilden är tagen med min lilla digitalkamera
på 7.2 megapixel
+ att den är oredigerad!

Don't know why I'm still suprised

Åh, jag orkar inte vänta längre. Kan inte bara min kamera komma någon jävla gång. Jag orkar inte, vill bara börja om på nytt. Jag vill också börja gymnasiet efter sommaren, precis som alla nior. Jag vill hitta någon som letar efter mig också. Va fan, kan man inte bara hoppa över ett år?...

Tävliing! ModellingLove - En Modells Liv

Gör som jag och var med och tävla hos modellinglove.se om en vit iphone 4!
Vem vill inte vinna en sån lixom ? ;)

Tävling på vadfanskajagheta.se

Jag är med och tävlar om en mobilväska, nagellack och fickspegel hos Alexandra. Var det du också ! :)

Bloggar från mobilen på bussen

Hejhej Nu sitter jag på bussen på väg till skolan. Har precis varit hos tandläkaren.... Det känns helt underbart att ha en mobil som fungerar! Jag lånar Sissels mobil just nu :) (det är en sån som min fast rosa ;)) eftersom hon har Timmys. Idag har vi matteprov på B delen, annars inget viktigt. Och juste !! Det är sötnosen Malins födelsedag idag:d Grattis till henne !(hon ska få present när jag kommer till skolan ;)) JaJa^^, orkar inte skriva så mycke eftersom jag sitter på bussen och jag mår typ illa så fort jag kollar ner i mobilen en stund. Vi hörs, Puss!

Mobilinlägg :)

Hejsan ^^ Jag skriver från mobilen! Skit kul:D haha Har haft konsumentkunskapsprov idag, det gick väl helt okej hoppas på VG i alla fall. Sista lektionen fick jag sån jävla mensverk att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, hade ingen alvedon heller.. Det var sista gången jag glömde ta med mig det till skolan!.. När jag gick upp och ner för trappan i skolan så kändes det som jag skulle svimma :o kan man känna så pga mensverk? Jaja, det vart bättre när jag kom hem och tog en alvedon. Jag har hur mycket som helst att plugga känns det som, men det kanske jag inte har egentligen^^, får väl kolla. Skulle vilja gått på musikverkstan idag egentligen, men måste plugga som sagt. Men nu tror jag att jag ska testa facebook i mobilen^^, har inte gjort de än. Pusshej ;)

bby please don't go, go go go !

Tjatja ! Sitter på svenskan och skriver till er. Rubriken blev en mening ur låten jag lyssnar på.
Måndagar är rätt chill lektioner, tyska, idrott, läsning, svenska, bild :)
Det är typ två hela veckor kvar i skolan, sen slutar jag åttan! Längtar tills jag går ut högstadiet helt, så lite avis på alla nior bara. menmen, den här veckan är typ sista veckan man kan påverka sitt betyg. Dom ska typ sättas på söndag. Uss uss! längar inte.
Men sommaren är riktigt nära nu och det ska bli underbart att slippa gå upp så jävla tidigt och bara kunna leva livet och slappa ! Trotts det fina vädret igår så regnade det imorse när jag sprang till bussen ^^, hade lite bråttom!
Men vi slutar nu så kanske är dags att sluta skriva, puss hej.

konfirmation check ! √

HejHej!
Nu har alltså precis konfirmerat mig, känns lite coolt eftersom det är någonting som man bara gör en gång i livet lixom :) Men det är skönt att det är över, även fast jag inte har fått min kamera än :(... men den kommer nästa vecka med minneskortet och väskan ! :D Stativet står redan hemma ;)
bilderna är tagna med lisbeths kamera med olika fotografer bakom den ^^
kramen <3

a day without you is like a year without rain

Hejhallå!
Just ju ligger jag i bellas säng och käkar pan pizza (a)
Hon följde också med mig in till Norrtälje idag efter skolan jag tänkte kolla efter något att ha på mig efter konfirmationen eller nått. Men tror ni att det vart så eller ? Nä :)
menmen. imorn ska vi till kyrkan också för att öva lite till vad vi ska göra på söndag ^^, fast på lördag har vi genrep på allt mer exakt, vi ska göra och så, när vi konfirmerar oss på söndag !
nuu vill jag bara att det ska vara över så jag kan få min kamera nån jävla gång (a)....

Ååhhåh, juuste jag och bella ska på nån jätte rolig sak i sommar :D hahaa, nä men hoppas de iaf :)

bjuder på en bild från bellas data, när jag och folk var i sthlm på kungsträdgården :)

fotograferad av mig med bellas systemkamera ^^,

Prov och prov

Jäävlar ! Nu måste jag plugga >< har två prov imorn (Matte och engelska)
Men jag var ute och fotade en snabbis i alla fall, bilderna kanske kommer senare eller så gör dom de inte..^^

Veckans blogg

(klicka på bilden för att komma till mimmis inlägg)

fototävling

Jag är med och tävlar med ett foto på Sandras blogg (skulle gissa på att hon heter så)
Var med och tävla du också !^^
(Klicka på bilden för att komma till inlägget)
Här är mitt bidrag;
helt oredigerad !^^ kamera: Nikon D40 + Objektiv AF-S DX 18-55mm

hon som inte har inte tid att blogga ?

Det måste vara jag !
Har inte varit hemma speciellt mycket och så.
Men jag tänkte bara berätta att det bara är en vecka och en dag kvar till jag ska konfirmera mig, vi får väl se vad som händer då ;)

hjälp mig

Någon som vet hur man sparar bilderna på Photoshop lightroom 3 ?

På lördagar

Jag upptäckte en gullig liten grej på sl's hemsida, vart tvungen att visa den för er !

Sun shine

Tjohue alla söta :D och ni som kanske inte är så söta ? O.o

Jag bara måste börja med att berätta att jag fick den där underbara känslan idag när jag satt på bussen på väg hem efter skolan. Asså, det vart så varmt i bussen att jag var tvungen att knäppa upp jackan och tjocktröjan ! Det är nånting som verkligen visar att det börjar bli varmt ute och att sommaren är nära 8) Vilket jag äälskar! Det är inte de där att man sitter och svettas och typ stinker som en gris i en buss och inte ens har någon dricka med sig att svalka sig med, som jag tycker om. Utan tecknet på att det närmar sig den tiden på året när man faktiskt inte behöver ta på sig jackan för att gå till skolan. Underbart!

5/5

Ahmen hej !^^
Tänkte börja med att säga att jag stannade hemma idag från skolan, vi skulle ju ändå bara till brandstationen så det gjorde inte så mycket. Är inte helt frisk direkt, var hos läkaren med mamma igår, fast jag kommer inte ihåg vad den där fucking sjukdomen hette X) hals.. nånting, i alla fall så är min hals infekterad så jag går på penicillin som jag kom fram till att det stavades :) men det ska jag bara äta i typ 10 dagar ^^ om det är den sjukdomen som dom tror att det är. Imorgon kommer jag i alla fall inte kunna smitta någon !
Jag var inne i stan med Bella och Timmy, vi träffade även Simon, på påsklovet. Jag letade ett bra tag på alla h&m butiker i hela stockholm kändes det som^^, men tillslut hittade jag ju faktiskt en bikini som säkert hade funnits på dom flesta andra butikerna vi var inne i också, jag hade bara inte velat prova den då. Kände mig riktigt älskad av allihopa när jag berättade det :D
Såhär ser den ut i alla fall, jag bjuder på de
(klaga inte på min kropp, för hur mycket jag än vill så kan jag inte hjälpa hur den ser ut just nu)
Juuste, vi har ett trumset hemma just nu :D Det är bara lånat av en kompis till mamma som vill sälja det, men vi ville se hur det såg ut och sånt där innan vi bestämmer oss för om vi ska köpa det eller inte ^^, Så nu är det inte speciellt långa stunder det är tyst här hemma eftersom både jag och min bruursa tycker om att banka på allt :D Jag kanske kan visa lite bilder på det någon annan gång.
Hahaa, idag så skulle jag och Sissel in till Norrtälje för att möta mamma och rasmus som redan var där, sen skulle vi fixa passen och så^^, men gissa vad? jo, jag och Sissel missar bussen såklart! hur klumpigt som helst, hahaa jaja :)
Nånting som jag bara tog på mig idag
Men nu borde jag faktiskt sluta skriva, skriver för mycket ^^ + att jag har en uppsats att skriva klart som skulle vara inlämnad för, ehm.. 3 veckor sen kanske ? duktig :)

Pusshej.

ojojoj, läängesen nu !^^

Hejsan hörrni ! :)

det var ett himla bra tag sen. Minns inte ens när jag skrev sist, men men ^^.
Jag orkar inte vara speciellt aktiv på bloggen eftersom det är mycket med skolan och sånt, känns som det bara tar på min tid och jag har ändå ingen bra kamera som jag kan fota med och visa er här på bloggen.
Men vet ni vad? Inom kort tid, (3 veckor ungefär) ska jag konfirmera mig, och gissa vad jag önskar mig? 8) jo, en systemkamera !
Men ni som kanske kan lite om fotografering, vilken skulle ni rekomendera till mig som aldrig har haft en egen systemkamera, men fotat med många andras och intresset är stort.( Jag har ju haft en digitalkamera i 2 och ½ år nu, och var intresserad av en egen kamera ett tag innan det också) Jag vill utvecklas inom fotogarfering och vill ha en ganska enkel med riktigt bra systemkamera inom ett måttligt pris!
jag vill börja med ett 18-55 mm objektiv, för det är ju bara att köpa ett nytt om jag vill :)
jag funderar på nån av dom här, mest canon kanske. Men vad tycker ni?
länkinwarehouse.se